Mentorship

Is jouw business toe aan een upgrade en zoek je hulp bij:

 • Het aanscherpen van jouw aanbod/niche
 • (her-) bepalen van jouw doelgroep
 • Het verbeteren van jouw prijs/verdienmodel
 • Leiderschap pakken
 • Het volledig benutten van jouw potentie
 • Overzicht en rust in je bedrijf krijgen met de juiste focus

 

Zitten belemmeringen de groei van jouw onderneming in de weg?

Herken je het? Altijd maar druk in de weer. Je hebt een agenda die uitpuilt van de afspraken, aan je to-do-list komt geen einde, al jouw dagen zijn hectisch en je wordt uiteindelijk geleefd. Je hoofd voelt soms als een vergiet, je vergeet veel.

Je schakelt veel tussen je opdrachtgevers en werkzaamheden. Op die manier raak je je focus kwijt en slurpt het je energie op. De voldoening is ver te zoeken. Je ploft ’s avonds op de bank, maar echt opladen lukt ook niet.

Vrijheid, flexibiliteit en werken waar en wanneer je wil. Dat waren de voornaamste redenen dat jij waarschijnlijk begon als (online) ondernemer.  Nu merk je vooral de rompslomp die er op een dag op je afkomt.

Neem vanaf nu weer het heft in eigen handen. Voor meer focus in je werkdag en in je hoofd. De eerste stap is inzicht krijgen in jouw werkdagen. En of jouw opdrachtgevers en werkzaamheden nog aansluiten bij wat je werkelijk wilt.

Mijn missie:

Het is mijn missie om ondernemers zoals jij te helpen met de groei van jouw business naar een volgend niveau. Ik help jou om leiderschap te pakken zodat je met de juiste focus overzicht en rust krijgt in je bedrijf. We gaan samen op zoek naar de methode die past bij jou. Hierbij staat jouw authenticiteit altijd voorop, met jouw kernwaardes, kwaliteiten en talenten. En kun jij je op eigen en unieke wijze blijven profileren en positioneren.

Ik help jou, via een 1:1 mentorship traject van 3 maanden, door je intensief te begeleiden, adviseren en inspireren zodat de energie weer gaat bruisen en er vooruitgang geboekt kan worden. Samen gaan wij met de uitwerking en jouw ideeën aan de slag zodat je binnen een paar maanden tijd weer kunt gaan ondernemen op die manier die jij voor ogen had.

Jouw acties zijn bepalend voor jouw groei. Investeren in jezelf en in je bedrijf komt niet als vanzelf aanwaaien. Jij moet het doen! Maar ik ben er voor jou, die met je meekijkt, meedenkt, je van feedback voorziet en je successen meeviert. Jouw stok achter de deur dus.

Ja, dit wil ik

 

Is dit iets voor jou?

Om te zien of het mentorship traject iets voor jou is kun je een online afspraak inplannen, geheel vrijblijvend, via onderstaand contactformulier. In dit gesprek bespreken wij kort jouw knelpunten en kijken wij of ik jou hiermee kan helpen. Om een samenwerking met elkaar aan te gaan is het wel van belang dat wij een match met elkaar hebben. 

Hoe ziet het traject eruit:

 • 1:1 begeleiding / 3 maanden
 • Kick off sessie online van 1,5 uur
 • 6 online sessies van 1 uur
 • Daarbuiten ben ik bereikbaar voor al je vragen en feedback via Teams/chat
 • Mogelijkheid om een extra online call in te plannen.

Ja, ik doe mee