Over mij

Over mij

Mijn naam is Caroline en als Online Business Manager (OBM) regel ik jouw officemanagement online vanuit een eigen kantoor.

Ruim 33 jaar ben ik werkzaam geweest in de scheepvaart/logistiek in de altijd dynamische en fascinerende haven van Rotterdam. Hierna was het tijd om zelf verder te gaan en zo is CMP Office Support gestart. Het is mijn missie om ondernemers/managers die moeite hebben om alle ballen hoog te houden te ondersteunen. Met mijn proactieve instelling, een no-nonsense mentaliteit, humor en groot verantwoordelijkheidsgevoel ga ik graag voor- en samen met jou aan de slag.  

Met CMP Office Support zorg ik ervoor dat jij niet meer achter de feiten aanloopt.

Als Online Business Manager ondersteun ik (startende) zzp'ers en ondernemers in het kleinbedrijf. Ik geef jou overzicht terug en neem administratieve- en operationele werkzaamheden uit handen. Hierdoor kan jij weer ondernemen, zonder na te denken over bijkomende taken die bij een onderneming komen kijken.

Om het Nieuwe Werken of hybride werken nóg beter te kunnen uitvoeren heb ik mijn kennis verbreed door diverse trainingen te volgen. Ik ben dan ook in het trotse bezit van de certificaten: Start een succesvolle business als Online Business Manager en Future-proof Assistant, De Expert.

Met mijn ruime ervaring op het gebied van frontoffice, backoffice, customer service en managementsupport ben ik jouw perfecte sparringpartner.

Daar waar jij vastloopt ga ik vooruit.

Naast deze geweldige job ben ik ook mentor voor (startende) Virtual Assistants, of VA's die hun business al op de rit hebben.
VA’s die zowel zakelijk als persoonlijk willen groeien, en hun gedroomde vrijheid, in tijd en/of geld, werkelijkheid willen laten worden. Vol zelfvertrouwen naar een hoger niveau.

Meer informatie Mentorship